Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Σαλίνο και Σεμπά για ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Σαλίνο και Σεμπά για ΑΕΚ

bet365

Οι Σαλίνο και Σεμπά αποκτούν προβάδισμα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Για τον Μάρκο Σίλβα μία βασική σκέψη συνεχίζει είναι να ρίξει στην... μάχη με την ΑΕΚ και τον Τσόρι ως δεκάρι και τον Φορτούνη στα άκρα.
Κατά τα άλλα στην παρούσα φάση με δεδομένο το πρόβλημα του Πάρντο και την καταπόνηση των Ομάρ και Μιλιβόγιεβιτς από τα συνεχή ματς με Ολυμπιακό και Εθνικές ομάδες σε πρώτο πλάνο είναι οι Σαλίνο για δεξί μπακ και ο Σεμπά για το ένα... φτερό. Και στο κέντρο το προβάδισμα έχει πάει στους Καμπιάσο και Κασάμι.
Έτσι δηλαδή να δούμε μία ενδεκάδα με Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ Σαλίνο, αριστερά Μαζουάκου, στόπερ τον Σιόβα με τον Μποτία ή τον Ντα Κόστα με τον Ισπανό (σ.σ. καθώς ο Έλληνας στόπερ δεν είναι ακόμα στο 100%), άξονα με τον Ελβετό και τον Καμπιάσο, στα δύο άκρα τους Φορτούνη και Σεμπά, δεκάρι τον Τσόρι και φορ τον Ιντέγιε. Από την άλλη ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει τις δοκιμές του για την κατάρτιση της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα