Ολυμπιακός: Τα είπαν Μαρινάκης - Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα είπαν Μαρινάκης - Σίλβα

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε σε εξαιρετικό κλίμα την Τρίτη με τον Μάρκο Σίλβα, περιμένοντας ακόμα καλύτερη συνέχεια για τον σύλλογο. Τετ α τετ και με Άλαν Πουλίδο.

Ο κ. Μαρινάκης βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον Μάρκο Σίλβα στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ολυμπιακού στο αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά. Οι δυό τους συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φυσικά και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την έως τώρα εικόνα των Πειραιωτών και την δουλειά του Πορτογάλου. Επειδή όμως πιστεύει πολύ στην ομάδα και τις δυνατότητες όλων περιμένει μία ακόμα πιο δυνατή συνέχεια και φυσικά μία εμφατική εμφάνιση και νίκη στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μία εγκάρδια συνομιλία και με τον Άλαν Πουλίδο. Τον Μεξικανό άσο που περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα