Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ στο πλευρό του Θανάση!

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ στο πλευρό του Θανάση!

Απόστολος Παγώνης
Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ στο πλευρό του Θανάση!

bet365

Στο πλευρό φιλάθλου του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκ γενετής προβλήματα υγείας στα δύο του χέρια βρίσκεται σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε φίλαθλος της ομάδας, ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο φίλος του Δικεφάλου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δίνει την δική του μάχη για να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να προχωρήσει σε χειρουργικές επεμβάσεις στα χέρια του.
Ο νεαρός που πάσχει από ολική έλλειψη κερκίδας και νεκρούς αντίχειρες και στα δύο χέρια επισκέφτηκε την Νέα Μεσήμβρια και βγήκε αναμνηστική φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ελλάδος και τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ. Η φιλανθρωπική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 27 Οκτώβρη στις 17:30 στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα