Επιστροφή Γκορμπούνοφ και τραυματισμός Μαρσελίνιο

Επιστροφή Γκορμπούνοφ και τραυματισμός Μαρσελίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή Γκορμπούνοφ και τραυματισμός Μαρσελίνιο

bet365

Ο διεθνής γκολκίπερ του Ατρόμητου επανήλθε στις προπονήσεις της ομάδας του μετά το ματς με την Λευκορωσία. Χτύπησε ο Μαρσελίνιο.
Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αγωνίστηκε βασικός χθες βράδυ κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Λευκορωσίας στο ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι με αντίπαλο τα Σκόπια για την προκριματική φάση του Euro 2016 και το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ενόψει του αγώνα στη Βέροια, κάνοντας αποθεραπεία και spa.
Στην προπόνηση έδωσε το παρών και ο Γκαρσία που ξεπέρασε την ίωση, έτσι απουσίασε μόνο ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Μπάρκας.
Χτύπημα στην περόνη δέχθηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Μαρσελίνιο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο Τετάρτη.
Ο Έμποου συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και κινησιοθεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα