Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάντα θα θέλω περισσότερα...»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάντα θα θέλω περισσότερα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάντα θα θέλω περισσότερα...»

bet365

Παραλαμβάνοντας το τέταρτο Χρυσό Παπούτσι της καριέρας του για τα 48 γκολ που πέτυχε τη σεζόν 2014-2015 στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε ότι... δεν χορταίνει ποτέ τους τίτλους και τις διακρίσεις!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας» για τέταρτη φορά (κορυφαία επίδοση) αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ με τα τέρματα που σημείωσε στην περσινή αγωνιστική περίοδο και όπως ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, αφήνοντας και τα σχετικά υπονοούμενα για τα σενάρια που συχνά – πυκνά για το κυκλοφορούν για το μέλλον του: «Μόνο στη Ρεάλ θα μπορούσα να το καταφέρω αυτό, σε αυτό τον σύλλογο που είναι ο καλύτερος παγκοσμίως... Όμως, ποτέ, τίποτα δεν μου είναι αρκετό και πάντοτε θα δουλεύω σκληρά για να έρθουν τα επόμενα...».

Ο Κριστιάνο, παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, υπό την αιγίδα του περιοδικού «European Sports Magazine» και της εφημερίδας «AS» και δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ σε ακόμα μια μεγάλη στιγμή για εμένα... Είναι τεράστια τιμή και πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο. Είναι τιμή μου... Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και όλους με όσους συνεργαζόμαστε στη Ρεάλ, την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα και το θέλουμε κάθε φορά... Δεν μου φτάνουν ποτέ αυτά που έχω και πάντα θα θέλω τα επόμενα... Όπως και το πέμπτο και το έκτο χρυσό παπούτσι...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα