Πορτογαλικά εγκώμια για Πέλκα

Πορτογαλικά εγκώμια για Πέλκα

Πορτογαλικά εγκώμια για Πέλκα

bet365

Οι Πορτογάλοι δεν ξεχνούν τον Δημήτρη Πέλκα. Οι πρώτες του εμφανίσεις με την εθνική ομάδα των ανδρών δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον πορτογαλικό Τύπο.

Η ιστοσελίδα zerozero.pt με αφορμή τη διπλή παρουσία, του πρώην μέσου της Σετούμπαλ, στους αγώνες με τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία, φιλοξενεί ρεπορτάζ με τον εξής τίτλο: «Θυμάστε τον Δημήτρη Πέλκα; Η καριέρα του έχει απογειωθεί».

Τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με την Εθνική Ομάδα ο Δημήτρης Πέλκας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Σε απόδοση 1.70 στη Vistabet να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση ο νεαρός βοηθώντας το «Δικέφαλο» να φτάσει στη νίκη.

Την περασμένη σεζόν, ο μέσος του ΠΑΟΚ, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των Πορτογάλων. Αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα της Σετούμπαλ, ενώ φέτος, «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟΚ και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ιγκόρ Τούντορ» αν και όπως επισημαίνουν «στα τελευταία παιχνίδια δεν πραγματοποίησε ιδιαίτερα υψηλές "πτήσεις"...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα