Μαζεμένα τα προβλήματα για Αλέγκρι

Gazzetta team
Μαζεμένα τα προβλήματα για Αλέγκρι

bet365

Μία εβδομάδα πριν το Derby d'Italia, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών να συσσωρεύονται και τα πλάνα του για την αντιμετώπιση της Ίντερ δυσκολότερα.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα τη σεζόν, έχοντας αρκετούς παίκτες μη διαθέσιμους λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς στις πρώτες 7 αγωνιστικές στη Serie A. Η διακοπή των πρωταθλημάτων όχι μόνο δεν μείωσε τα προβλήματα για τον Αλέγκρι, αλλά τα πολλαπλασίασε, με τους Πογκμπά και Μοράτα να επιστρέφουν τραυματίες από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.

Ο Ισπανός στράικερ υποσχέθηκε να βάλει τα δυνατά του για να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (18/10), κάτι που όμως φαντάζει εξαιρετικά απίθανο και με δεδομένο τον τραυματισμό και του Μάντζουκιτς, ο Αλέγκρι μένει με μοναδικές επιλογές στην επίθεση τους Τζάτζα και Ντιμπάλα, με τον τελευταίο να επιστρέφει την Πέμπτη (15/10) από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντινής. Μαζί με τον Πογκμπά, αμφίβολος για το ματς με την Ίντερ είναι και ο Περέιρα, με τον Κλαούντιο Μαρκίζιο να επιστρέφει μετά από πολύ καιρό. Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει σίγουρα ένα πολύ δύσκολο γρίφο να λύσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα