Κόντος: «Να γυρίσουμε εκεί που αξίζουμε»

Νίκος Μαρούδας
Κόντος: «Να γυρίσουμε εκεί που αξίζουμε»

bet365

Ο Αλέξανδρος Κόντος έβγαλε τις ασίστ στα δύο από τα τρία γκολ του Ντουαλά στην Ελευσίνα και μίλησε στο gazzetta.gr για το 2/2 της Κέρκυρας, αλλά και όσα πέρασε η ομάδα το καλοκαίρι...

Η Κέρκυρα θέλοντας και μη είναι αναγκασμένη να αφήσει το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε πίσω της και να επικεντρωθεί στην επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό φαίνεται πως αρχίζουν να καταλαβαίνουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που τόνισε και ο Αλέξανδρος Κόντος μιλώντας στο gazzetta.gr.

Αφού έβγαλε τις δύο από τις τρεις ασίστ στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, υπογράμμισε πως η Κέρκυρα πρέπει να συνεχίσει με κάτω το κεφάλι ώστε να γυρίσει εκεί που ανήκει. Επίσης, μίλησε για όσα έγιναν το καλοκαίρι και για τη λύση που πρέπει να βρεθεί για να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο...

Δεύτερη νίκη για την Κέρκυρα... Έφυγε η απογοήτευση ή συνεχίζετε να το βλέπετε σαν αγγαρεία;

«Έχουμε μπει πλέον στο κλίμα, νομίζω το δείξαμε και με τον Πανελευσινιακό. Από το πρώτο λεπτό παλέψαμε, πιέσαμε, δείξαμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στα ίσα, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε ώστε να γυρίσουμε εκεί που αξίζουμε».

Θεωρείς πως η Κέρκυρα μπορεί να συναντήσει προβλήματα μόνο από 2-3 αντιπάλους;

«Σίγουρα έχουμε ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ. Θεωρώ όμως ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι απρόβλεπτο, τα γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θέλω να πιστεύω όσο η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και δείχνει το πρόσωπο που πρέπει δύσκολα θα την αντιμετωπίσουν οι υπόλοιπες ομάδες».

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το ματς με τον Πανελευσινιακό;

«Ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί, παρόλο την ακαταλληλότητα του γηπέδου κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις και νομίζω στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι».

Έχετε αφήσει πίσω σας όσα περάσατε το καλοκαίρι;

«Δε γίνεται και αλλιώς. Αν το αφήσουμε να μας επηρεάσει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Σίγουρα μας έχει πεισμώσει και με τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις στα πρώτα παιχνίδια δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Και ένα σχόλιο για όσα ζήσατε το καλοκαίρι;

«Ήταν μια αδιανόητη κατάσταση. Δεν γίνεται πάντα να την πληρώνει ο ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει να αλλάξει αυτή η κατάσταση, αλλά δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να βιώνουν αυτό το πράγμα. Έπρεπε να είμαστε πρωταγωνιστές και πραγματικά μόνο εμείς δεν είμαστε πρωταγωνιστές με αυτά που συμβαίνουν. Κάτι πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε, τώρα τι, ας το βρουν οι υπεύθυνοι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα