ΑΕΚ: Ετοιμάζει Μπαρμπόσα για το ντέρμπι

ΑΕΚ: Ετοιμάζει Μπαρμπόσα για το ντέρμπι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ετοιμάζει Μπαρμπόσα για το ντέρμπι

bet365

Η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Έλντερ Μπαρμπόσα, του ανοίγει τη θέση για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Τραϊανός Δέλλας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν και με το γκολ στη Βέροια, ερχόμενος από τον πάγκο, να είναι το προσωπικό του highlight έως τώρα, έχει βάλει για τα καλά υποψηφιότητα για να ξεκινήσει ως βασικός στο ντέρμπι του Φαλήρου, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκινά από τη Δευτέρα (12/10) την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι, ποντάροντας πολλά στον 28χρονο μεσοεπιθετικό, ώστε να προκαλέσει ρήγματα στην δεξιά πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα