Σαν να έπαιζε στην έδρα της η Γαλατά! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Σαν να έπαιζε στην έδρα της η Γαλατά! (pics)

bet365

Το φιλικό ανάμεσα σε Πανθρακικό και Γαλατασαράϊ ήταν η αιτία που το ΔΑΚ Κομοτηνής γέμισε με οπαδούς της τουρκικής ομάδας, οι περισσότεροι εκ των οποίων ταξίδεψαν από την γειτονική χώρα.

Ο κόσμος της Γαλατά έκανε την... κατάληψή του στο γήπεδο της Κομοτηνής προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και να την στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

Ακόμα και σε ένα φιλικό με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Εκτός των άλλων στην περιοχή το μουσουλμανικό στοιχείο είναι έντονο και έτσι στο γήπεδο βρέθηκαν και Μουσουλμάνοι που μένουν εκεί.

Μάλιστα ένας μεγάλος αριθμός οπαδών της Γαλατά (που ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη) πήγε με πορεία στο γήπεδο, ανάβοντας πολλά καπνογόνα και κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους σε ολόκληρη την πόλη. Επίσης αποτέλεσαν και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο. Ήταν σαν να έπαιζε στο γήπεδό της η Γαλατά.

Τελικά, αν και στάθηκε όρθιος για 73 λεπτά, ο Πανθρακικός ηττήθηκε με 1-0 από την ανώτερη Γαλατάσαραϊ.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Σερφά, Ηλιάδης, Σέττι, Ροτζέριο, Χαβίτο, Χασομέρης και Μαρκόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Παπαχρήστος, Ηλιάδης (65' Ψάλτης), Λαδάκης, Βάλτερ, Ντιγκινί, Νικόλτσης και Μαρκόπουλος (71' Τζάνης)

Γαλατασαράι: Τσένκ Γκιονέν, Μπιλάλ Κίσα, Καρακάν, Γκροσκρόιτς, Γκιουμούς, Καγιά, Γκιουντέρ, Αντίν, Γκαμντάλ, Τσολάκ και Σαμπρί.

Eπίσης αγωνίστηκαν οι: Ισκάν, Κάρολ, Νταβάς, Ντεμιρμπάγκ, Τσαλισκάν, Οζντεμίρ, Γκιοκσί, Γεσιλιούρτ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα