Νέμεθ: «Ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα η επιστροφή μου στην Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Νέμεθ: «Ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα η επιστροφή μου στην Ελλάδα»

bet365

Οι Κρίστιαν Νέμεθ και Μπερντ Στορκ μίλησαν στα media ενόψει του αγώνα Ελλάδα - Ουγγαρία. Τι είπε ο Νέμεθ για την επιστροφή του στην χώρα μας και ο Στορκ για το ματς.

Ο Νέμεθ -που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό Βόλου- δεν γινόταν να μην μιλήσει για το... come back του στην χώρα μας. «Σίγουρα ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα η επιστροφή μου στην Ελλάδα. Δεν κρύβω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα το να γυρίζω στην Ελλάδα, που πέρασα τόσα χρόνια παίζοντας μπάλα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος των Ούγγρων.

Ο Στορκ από την πλευρά του -που και γι' αυτόν είναι κάτι το ιδιαίτερο που γυρίζει στην Ελλάδα έχοντας προηγηθεί η δουλειά του ως τεχνικός των Νέων του Ολυμπιακού- εξήγησε πως «έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις από το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε ότι μπορούμε από το ματς». Επίσης μίλησε και άλλο για τις δυσκολίες της αναμέτρησης και τις σκέψεις του για το ματς.

Ο Νέμεθ συμπλήρωσε πως για την Ουγγαρία το ματς με τα Φερόε ήταν πολύ δύσκολο. «Αποδείχθηκαν πολύ καλός και σκληρός αντίπαλος. Τώρα έχουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς μπροστά μας. Μία ευκαιρία να κυνηγήσουμε την 2η θέση. Μία ακόμα προσπάθεια για εμάς. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ καλύτερος απ' όσο δείχνει.
Θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα με εμάς καθώς δεν πήγαν καλά στον όμιλο. Θα έχουν το κίνητρο για να μας κερδίσουν», είπε ακόμα ο Νέμεθ. Όσο για το που μπορεί να παίξει καλύτερα, κέντρο ή στα άκρα ή ακόμα και πίσω από τον φορ ο Νέμεθ ξεκαθάρισε πως είναι κάτι που δεν τον απασχολεί τόσο. Παίζει όπου χρειάζεται και όπως τόνισε το μυαλό του είναι μόνο στο ματς.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο μέσος Άνταμ Μπόντι είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή...
 

EURO Τελευταία Νέα