Ο Μπερμπάτοφ κέρδισε τους... γιους του!

Ο Μπερμπάτοφ κέρδισε τους... γιους του!

Ο Μπερμπάτοφ κέρδισε τους... γιους του!

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έπαιξε με τους… γιους του και τους έβαλε δύο γκολ! Για να ακριβολογούμε, ο Βούλγαρος σταρ του ΠΑΟΚ σκόραρε δύο φορές από την άσπρη βούλα στο οικογενειακό φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ-20.

Οι μεγάλοι του Τούντορ, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους μικρούς του Ιβιτς, απάντησαν με δύο γκολ του Μπερμπάτοφ και ένα του Μαλεζά. Τα πιτσιρίκια του Ιβιτς, που ούτε στον ύπνο τους δεν περίμεναν να δουν ότι θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ, μπήκαν «αγριεμένοι» προηγήθηκαν με τον Δεληγιαννίδη και είχαν δοκάρι με τον Κάκκο.

Ο Ζάιρο ισοφάρισε τα δοκάρια και μετά ανέλαβε δράση ο Μπερμπάτοφ ή καλύτερα ανέλαβε δράση ο… ρέφερι Δανιηλίδης που καταλόγισε δύο πέναλτι υπέρ των μεγάλων. Ένα σε ανατροπή του Βίτορ και ένα σε χέρι του Ρικάρντο Κόστα, που πήρε μεταγραφή να παίξει με τους μικρούς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαλεζάς (ξεκίνησε με την Κ20 πριν πάει ο Κόστα) με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ροντρίγκες .

Στα θετικά για τον Τούντορ είναι η παρουσία και συμμετοχή του Τέρι Αντονις σ’ ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ ο Λέοβατς αγωνίστηκε στο πρώτο μισό, ο οποίος για προληπτικούς λόγους επειδή προέρχεται από τραυματισμό, αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος. Οι Παναγιώτης Γλύκος , Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα κι ο Γιάννης Σκόνδρας απουσίαζε λόγω ίωσης.

Η σύνθεση των… μεγάλων του ΠΑΟΚ ήταν: Μελισσάς, Ρικάρντο Κόστα (Μαλεζάς), Τζαβέλλας,Βίτορ, Αντόνις, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Λέοβατς (Δεληγιαννίδης), Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κοροβέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα