Παπαδόπουλος: "Ετσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: "Ετσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε αυτά που ήθελε να δει στο φιλικό με την Skoda Ξάνθη (0-0) έχοντας τον ΠΑΟΚ στο μυαλό του. Κι αυτό φάνηκε κι από τα όσα είπε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον κόσμο. Δίνει όμως τρεις βαθμούς. Θέλει πολύ τακτική και θα δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό που θέλουμε να ακολουθήσουμε και θα φανούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας», σημείωσε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή αναφερόμενος στο τοπικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Όπως όλα δείχνουν στον Ηρακλή έχουν επικεντρώσει όλη την προσοχή τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ. «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ψυχολογικά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προέχει για μας θα το πω και πάλι να έχουμε σωστή τακτική, σωστή στρατηγική, πάθος και δύναμη για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι επιστροφές Μπαρτολίνι και Ρομάνο είναι σημαντικές για τον Ηρακλή και ο προπονητής τους έδειξε να τους υπολογίζει: «Ναι, θα είναι έτοιμοι και ο Ρομάνο και ο Μπαρτολίνι. Εχουν ανεβάσει ρυθμούς και δεν πονάνε, από Τρίτη θα συμμετέχουν με την ομάδα».

Οσο για το φιλικό με την Ξάνθη: «Το θετικό είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν είχαν παίξεις ως τώρα. Το γήπεδο είναι η εικόνα όλων. Και σήμερα έβγαλα συμπεράσματα για όλους τους παίκτες .Σε ένα φιλικό προσέχεις για να μην χτυπήσεις. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε και το καταφέρουμε ήταν να παίξουμε συνδυαστικό παιχνίδι. Άλλες φορές τα καταφέραμε άλλες όχι. Είναι σημαντικό πως πήραν χρόνο κόντρα σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα