Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ θα χάσει σχεδόν σίγουρα την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την κατάσταση του Σουηδού επιθετικού.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό ο Μάρκους Μπεργκ στην νίκη της Σουηδίας επί του Λιχτενστάϊν, αναμένεται να κοστίσουν την συμμετοχή του στην αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπως αναφέραμε και νωρίτερα θα υποβληθεί αργότερα σε εξετάσεις, ωστόσο όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του «τριφυλλιού», αυτή την στιγμή φαντάζει απίθανο να είναι έτοιμος κατά την διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Οπότε θα πρέπει να δώσει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτός ο μυϊκός τραυματισμός έρχεται πάνω στην στιγμή που ο Σουηδός έβρισκε ξανά την επαφή του με τα δίχτυα(άνοιξε το σκορ για τους Σκανδιναβούς) και προφανώς προβληματίζει έντονα τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει της συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα