Η ικανοποίηση και η αγωνία του Μπεργκ

Η ικανοποίηση και η αγωνία του Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Η ικανοποίηση και η αγωνία του Μπεργκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν χαρούμενος που επέστρεψε στα γκολ, ήθελε περισσότερα από τον εαυτό του και περιμένει μέσα στην ημέρα τα αποτελέσματα των εξετάσων για τις ενοχλήσεις που ένιωσε.

Για κάθε επιθετικό, σαράντα ημέρες μακριά από το γκολ είναι πολλές. Πόσω μάλλον για τον «κανονιέρη» του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ βρήκε ξανά δίχτυα το βράδυ της Παρασκευής στο Λιχτενστάιν, ανοίγοντας τον δρόμο για το άνετο 2-0 των Σκανδιναβών που κράτησε ζωντανές τις λίγες ελπίδες για απευθείας πρόκρισης στο Euro 2016 και σιγούρεψε την παρουσία στα μπαράζ.

Ο 29χρονος στράικερ είχε να σκοράρει από τις 30 Αυγούστου και το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με την Καλλονή στην Λεωφόρο. Όπως είναι λογικό, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιήμενος για το τέρμα που σημείωσε αλλά επειδή μιλάμε για τον Μπεργκ ο ίδιος περίμενε περισσότερα από τον εαυτό του. Στην χθεσινή αναμέτρηση είχε τρεις ακόμη κλασσικές ευκαιρίες να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δύο κατέληξαν άουτ και στην μία νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Φυσικά, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεύτερο ημίχρονο δεν τον άφησαν να το χαρεί όσο θα ήθελε. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να κάνει εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα και σε ποιο μέγεθος είναι. Αγωνιά όπως αγωνιούν και άπαντες στον Παναθηναϊκό που βρίσκονται σε... ανοιχτή γραμμή με Σουηδία για να μάθουν τα νεότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πάντως, ο Μπεργκ θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα για να είναι ξανά «ετοιμοπόλεμος», με τον τεχνικό της Σουηδίας να δηλώνει ότι σε 7 με 10 ημέρες θα είναι έτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα