Φουλάρει για Ηρακλή ο Μπακάκης

Φουλάρει για Ηρακλή ο Μπακάκης

Gazzetta team
Φουλάρει για Ηρακλή ο Μπακάκης

bet365

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη στην αγωνιστική δράση, με το ματς με τον Ηρακλή να φαντάζει ως το πιθανότερο για την επανεμφάνιση του διεθνή μπακ.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει διανύσει τη μεγαλύτερη απόσταση από τη μέρα που χειρουργήθηκε στους χιαστούς και πλέον βλέπει το τέλος της διαδρομής, ανεβάζοντας ρυθμούς στις προπονήσεις. Δέλλας και τεχνικό τιμ δεν βιάζονται και θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ώρα των Σπορ, το ματς με τον Ηρακλή, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φαντάζει ως το πιθανότερο για να κάνει την επανεμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα ο Μπακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα