Ερωτηματικά Μπεργκ – Ντουρμάζ για Μολδαβία

Gazzetta team
Ερωτηματικά Μπεργκ – Ντουρμάζ για Μολδαβία

bet365

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Σουηδίας ενόψει της αναμέτρησης με τη Μολδαβία, αφού ο Έρικ Χάμρεν έκανε αναγκαστικά αλλαγή τους Ντουρμάζ και Μπεργκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Έκνταλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αντικατέστησε τόσο τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού όσο και τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της αναμέτρησης με το Λίχτενσταϊν με ενοχλήσεις στο μηρό και αμφότεροι είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τη Μολδαβία την ερχόμενη Δευτέρα (12/10). Αμφίβολος είναι και ο Αλμπίν Έκνταλ, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία.

«Ένιωσα ένα τράβηγμα στον μηρό και έτσι έγινα αλλαγή. Δεν ήθελα να ρισκάρω. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό» δήλωσε ο φορ του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του, ενώ ερωτηθείς για το αν θα αγωνιστεί κόντρα στη Μολδαβία, εξήγησε: «Ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα στο παρελθόν σε αυτό το σημείο, οπότε είναι δύσκολο να το συγκρίνω με οτιδήποτε είχα πάθει στο παρελθόν».

Από την πλευρά του, ο Τζίμι Ντουρμάζ επισήμανε: «Έχω μία ενόχληση στον μηρό. Θα δούμε τι είναι. Δεν έχω ιδέα αν μπορώ να παίξω. Θα δούμε το Σάββατο».

 

EURO Τελευταία Νέα