ΠΑΟΚ: Τα είδαν όλα οι τερματοφύλακες (vid)

ΠΑΟΚ: Τα είδαν όλα οι τερματοφύλακες (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τα είδαν όλα οι τερματοφύλακες (vid)

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Γκόικο Τσίμιροτ που βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξης του στην ομάδα. Δύσκολη ήταν σημερινή προπόνηση για τους τερματοφύλακες. Ενώ οι Μαλεζάς και Σκόνδρςα δεν συμμετείχαν στην προπόνηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν μεγάλης διάρκειας η σημερινή προπόνηση της ομάδας που μόλις ολοκληρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία, το είδος των ασκήσεων όμως έδωσε τη δυνατότητα στον χαρακτηριστικό ήχο των δικτύων όταν παραβιάζονται να ακουστεί πολλές φορές! H προπόνηση μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5Χ2, είχε ασκήσεις με τελειώματα και διπλό 7 εναντίον 7, με τους τερματοφύλακες να βρίσκονται αντιμέτωποι με… άγριες διαθέσεις! Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν συμμετείχε προληπτικά -λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό- και μπορεί να θεωρεί εαυτόν… τυχερό σε σχέση με Μελίσσα και Σιαμπάνη.
Ο Αντόνις και ο Λέοβατς προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Τσίμιροτ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανένταξης, με προσεκτική συμμετοχή κάποιες μέρες στο κανονικό πρόγραμμα και κάποιες -όπως σήμερα- ατομικό. Ατομικό ακολουθεί και ο Κωνσταντινίδης , ενώ ο Μαλεζάς προφυλάχθηκε από ένα μέρος της προπόνησης προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ο Γιάννης Σκόνδρας απουσίασε λόγω ασθένειας.
Αύριο η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κ20 αντί προπόνησης (16:00 – Νέα Μεσήμβρια) και στη συνέχεια οι παίκτες θα απολαύσουν ένα διήμερο ρεπό".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα