Τα νέα αστεράκια της ελληνικής Λίγκας!

Τα νέα αστεράκια της ελληνικής Λίγκας!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ρίχνει μέσα από το blog του στο gazzetta μία ματιά στους πιο ενδιαφέροντες...new entry στο ελληνικό πρωτάθλημα!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ άποψη όλων των ομάδων δεν μπορώ να έχω, αλλά έχω δει πολλά παιχνίδια και θα ήθελα μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, το ένα τρίτο δηλαδή, να μνημονεύσω κάποια ονόματα, μέσα από τα οποία πιστεύω ότι μπορούμε να περιμένουμε τα νέα αστεράκια της ελληνικής Λίγκας.

Και δεν αναφέρομαι απλά σε νέα παιδιά, αλλά σε νέα παιδιά που ουσιαστικά τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην μεγάλη κατηγορία. Δεν μιλάω π.χ. για το Φορτούνη!

Για παράδειγμα βλέπω μέλλον στον δεξιοπόδαρο εξτρέμ Τσιλιανίδη (21 στα 22), που κινείται περισσότερο από αριστερά στον Ηρακλή. Ίσως και στον άλλο εξτρέμ του Γηραιού, τον Κυριακίδη (24).

«Κάτι» έχουν σίγουρα ο κυνηγός του ΠΑΟΚ, ο Μυστακίδης (21) κι ο σέντερ φορ του Πλατανιά, ο Γιακουμάκης (21).

Καλός και σταθερός στόπερ για 20χρονος ο Τζανετόπουλος της ΑΕΚ.

Για την ηλικία του (19) δείχνει πράγματα κι ο στόπερ Πουγγούρας της Βέροιας, ενώ ο συμπαίκτης του Γιαννούλης (19) νομίζω ότι είναι πιο καλός σαν εξτρέμ παρά σαν μπακ από τα αριστερά.

Άτυχος ο 20άρης Βούρος, αφού δεν είναι εύκολο να πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, παρότι έλαμψε στην προετοιμασία.

Από γκολκίπερ, ο Τσιντώντας (22) του Λεβαδειακού δεν περνάει απαρατήρητος.

Από εκεί και πέρα, κάποια παιδιά που τα ξέραμε, όπως ο Μπουχαλάκης (22) του Ολυμπιακού, ο Πέλκας (22) κι ο Κωνσταντινίδης (21) του ΠΑΟΚ, ο Ρισβάνης (21) κι ο Μπακασέτας (22) του Πανιώνιου, ο Κυβρακίδης (23) του Ατρόμητου, ίσως κι ο Σκούρτης (23) του Αστέρα, μοιάζουν να ετοιμάζονται να κάνουν φέτος την έκρηξη τους του και καλό είναι να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσουν.

Από τους καινούργιους ξένους στην ελληνική Λίγκα, έχω ήδη αναφέρει το όνομα του Γκνιάτιτς, του 24χρονου Βόσνιου μέσου (εξαροοκτάρι) του Πλατανιά.

Εντυπωσίασε από τα πρώτα του ένα-δύο παιχνίδια ο 21χρονος Αργεντίνος ακραίος κυνηγός Βιγιάλμπα, του Πανιώνιου.

Βγάζει μία ποιότητα κι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, ο Γουάρντα (22).

Καλό ξεκίνημα σίγουρα κι ο Δανός στόπερ του Παναθηναϊκού, ο 24χρονος Τελάντερ.

Καλά στοιχεία κι από τον 23χρονο Ελληνοαργεντίνο μεσοκυνηγό Ελλακόπουλο της Καλλονής.

Θα ήθελα να δω περισσότερο τον Βραζιλιάνο κυνηγό Κρίστοφερ (20) της Ξάνθης και τον Αργεντίνο πλέϊ μέϊκερ του Αστέρα, Μπερτόλιο (25).

Όπως καταλάβατε δεν μιλάω για ξένους που προέρχονται από γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ούτε για πιο μεγάλους σε ηλικία.

Κι αν ξέχασα κάποιους, καλά να είμαστε να τους προσέξουμε στη συνέχεια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.