Ηρακλής: Η αποστολή για το φιλικό με Ξάνθη

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Η αποστολή για το φιλικό με Ξάνθη

bet365

Χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει ο Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή το αυριανό φιλικό με την Ξάνθη. Ποιους παίκτες άφησε εκτός αποστολής και ποιοι αναμένεται να ξεκινήσουν στο παιχνίδι που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι "κυανόλευκοι" παρότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την άλλη Κυριακή (18/10). Αύριο (10/10) στις 15:30, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Ξάνθη, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η σημερινή προπόνηση, πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Το ευχάριστο για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ήταν η συμμετοχή σε πλήρεις ρυθμούς των Ρομάνο και Περόνε, ενώ και ο Μπαρτολίνι μέρα με τη μέρα δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Προληπτικά ο Ζιαμπάρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο (δεν είναι κάτι ανησυχητικό).

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό φιλικό αγώνα, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπαρτολίνι, Περνίς, Λαδάς, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Ρομάνο, Λάζαρ και Μακρής, θα προπονηθούν αύριο στις 12:30 στο Καυτανζόγλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα