Ο ΠΑΟΚ κοντά στα προσφυγόπουλα

Ο ΠΑΟΚ κοντά στα προσφυγόπουλα

Ο ΠΑΟΚ κοντά στα προσφυγόπουλα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από την συγχρηματοδότηση του προγράμματος SPIN για μη προνομιούχα παιδιά, που παρουσίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προχωράει σε μια ακόμη σημαντική δράση.

Συναισθανόμενοι στον ΠΑΟΚ το βάρος της ιστορίας τους αποφάσισαν στα πλαίσια του προγράμματος S.P.I.N. (Sport, Partnership, Inclusion and Network) να προσφέρουν λίγες στιγμές χαράς σε νεαρούς πρόσφυγες.

Στις 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής της Θεσσαλονίκης, μια ομάδα από παιδιά μεταναστών και προσφύγων θα μεταφερθούν, από το χώρο όπου φιλοξενούνται στη Βόρεια Ελλάδα, στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να παρακολουθήσουν, αλλά να συμμετέχουν σε μια προπόνηση της πρώτης ομάδας και να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

«Ο λόγος που επικεντρωνόμαστε σε μια τέτοια ενέργεια, η οποία ίσως ξεφεύγει από τους αρχικούς σκοπούς του προγράμματος είναι γιατί το δράμα των προσφύγων έχει αγγίξει ολόκληρη την Ευρώπη, την αναγκάζει να σκύψει με ενδιαφέρον πάνω από αυτό το πρόβλημα προσπαθώντας να δώσει μια ανακούφιση στους ανθρώπους, που χωρίς όρους, αναγκάστηκαν να αφήσουν σπίτια, πατρίδες και οικογένειες. Για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η συγκίνηση από το δράμα των ανθρώπων αυτών ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο εξαιτίας της δικιάς μας μνήμης από το δράμα που έζησαν οι πρόγονοι και ιδρυτές μας», υποστήριξε η Ελίνα Χρυσοπούλου, νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ασχολείται με το πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγχρηματοδοτεί από κοινού με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή- μέσω του προγράμματος S.P.I.N., Erasmus+ Sport- ένα τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας, το οποίο θα διοργανώσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» τον προσεχή Μάρτιο.

Οι ομάδες παιδιών που θα συμμετέχουν στο τουρνουά, ηλικίας 10-12 ετών, θα προταθούν και θα στελεχωθούν σε συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κοινωνικούς φορείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα