Πανελευσινιακός - Κέρκυρα 1-3 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πανελευσινιακός - Κέρκυρα 1-3 (vid)

bet365

Έχοντας τον Ντουαλά σε εξαιρετική μέρα, η Κέρκυρα πέρασε από την Ελευσίνα με 3-1, χάρη σε χατ τρικ του Αφρικανού μεσοεπιθετικού.

Εύκολο απόγευμα για τη Κέρκυρα στην Ελευσίνα, που επικράτησε του Πανελευσινιακού με 3-1 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο, μιας και δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι «Φαίακες», ήταν σαφώς ανώτεροι του Πανελευσινιακού σε όλο το παιχνίδι και δίκαια έφτασαν σε αυτό το τρίποντο. Το 1-0 έγινε με την συμπλήρωση μισής ώρας, όταν ο Κόντος βρήκσε με σέντρα από τα δεξιά τον Ντουαλά και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ίδιοι πρωταγωνιστές και για το 2-0 των Επτανήσιων...

Σέντρα του Κόντου από τα αριστερά αυτή τη φορά, πλασέ στη κίνηση από τον Ντουαλά μέσα από την μικρή περιοχή και δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Αφρικανό, αλλά και για την ομάδα του. Ένα σκορ που ήταν και αυτό με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι θέλοντας να μειώσουν και να επιστρέψουν στο ματς. Έτσι, πίεσαν για λίγο τους Φαίακες, που ωστόσο ήταν πιο σωστά οργανωμένοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μην απειληθούν παρά μόνο με ένα μακρινό σουτ του Βιγιαφάνε.

Ο Ντουαλά όμως δεν είχε τελειώσει το προσωπικό του σόου... Έτσι, στο 72' η Κέρκυρα βγήκε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Λέντριτς πέρασε στον Όμο, αυτός πάτησε περιοχή και βρήκε τον Αφρικανό που από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 3-0, πετυχαίνοντας και χατ τρικ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 88' με κεφαλιά του Μπλάνκο...

Με αυτή τη νίκη η Κέρκυρα έφτασε στους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα με παιχνίδι λιγότερο, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το συντομότερο εκεί που έπρεπε να αγωνίζεται βάση της περσινής βαθμολογίας και φέτος... Στη Σούπερ Λίγκα!

Οι συνθέσεις:

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Πλαβούκος (43' Χαλιώτης), Νικολάου, Λίτσος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (74' Γιαννιτσάνης), Μποτωνάκης, Κορνελάτος (36' Δημόπουλος), Τσοκαλίδης, Βιγιαφάνε, Μπλάνκο.

Κέρκυρα (Α. Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Μακρίδης, Καρντόσο (67' Παρασκευαΐδης), Όμο, Ντουαλά (76' Φάμπιο), Κόντος (65' Λέντριτς), Ζορμπάς, Σουάνης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα