Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο

Gazzetta team
Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο

bet365

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Πανιώνιο και γνώρισε την ήττα με 4-2.

Την ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, είχε την Παρασκευή το πρωί ο Μάρκο Σίλβα στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά στα... πόδια τους, ενώ δοκίμασε και κάποια σχήματα τα οποία μπορεί να του χρειαστούν στη συνέχεια.

Το αποτέλεσμα όμως δεν φαίνεται ικανοποιητικό, καθώς οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Ρέντη επικρατώντας 4-2.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ιντέγιε και Φουστέρ. Από την πλευρά των Νεοσμυρνιωτών σκόρερ ήταν οι Ανσαριφάρντ (2) και οι Βιγιάλμπα και Χαλκιαδάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα