Όλα τα γκολ της Πέμπτης (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Όλα τα γκολ της Πέμπτης (vids)

bet365

Την ώρα που η Εθνική γνώριζε άλλη μια ταπεινωτική ήττα, η Σερβία χάλαγε το πάρτι της Αλβανίας, ενώ η Ιρλανδία έπαιρνε σπουδαία νίκη επί της Γερμανίας. Δείτε όλα τα γκολ της Πέμπτης στο gazzetta.gr.

4ος Ομιλος

Η Ιρλανδία έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση μετά την σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Γερμανίας και πλέον θα ταξιδέψει στην Πολωνία για να τα παίξει όλα για όλα. Την ίδια ώρα η Σκωτία αυτοκτονούσε απέναντι στην Πολωνία και με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε και την 3η θέση.

6ος Ομιλος

Στα άλλα ματς του ομίλου η Ρουμανία με γκολ του Χόμπαν στις καθυστερήσεις κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνει στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας πρόκριση. Στο κυνήγι τους οι Ούγγροι οι οποίοι έστω και δύσκολα κατάφεραν με ανατροπή να επικρατήσουν των Νήσων Φερόε με 2-1.

9ος Ομιλος

Η Αλβανία εχε στήσει γιορτή στο Ελμπασάνι απέναντι στην Σερβία για να γιορτάσουν την πρόκριση στην τελική φάση, αλλά στις καθυστερήσεις οι Σέρβοι χάλασαν την γιορτή και με δύο γκολ πήραν τη νίκη-γοήτρου. Στο άλλο ματς του ομίλου η Πορτογαλία επικράτησε με 1-0 της Δανίας η οποίος πλέον κινδυνεύει να πάει στα μπαράζ αν η Αλβανία περάσει από την Αρμενία

 

EURO Τελευταία Νέα