Τσάνας: «Βαρύ το σκορ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Τσάνας: «Βαρύ το σκορ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Δημήτρης Τομαράς
Τσάνας: «Βαρύ το σκορ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

bet365

Ο Κώστας Τσάνας τόνισε πως το 3-1 είναι βαρύ σκορ για την Ελλάδα και πως πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την Εθνική μας...
Ο Τσάνας είπε στον OTE TV: «Ήταν ένα παιχνίδι που κρινόταν η πρόκριση για τη Β. Ιρλανδία. Εμείς θέλαμε να την αντιμετωπίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Ήταν το προτελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Β. Ιρλανδίας γιατί τους αξίζει η πρόκριση.
Στεκόμαστε στο γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Προσπαθήσαμε και δεν έχω παράπονο. Το 3-1 είναι βαρύ σκορ και δεν θέλει δικαιολογίες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως αν το ημίχρονο ήταν διαφορετικό ίσως να μπορούσε. Αλλά έτσι δεν γίνεται τίποτα, ήρθαν και τα γκολ με τον τρόπο που ήρθανε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».
Το πρώτο γκολ ήταν δημιουργία της αντίπαλης ομάδας, αλλά τα δύο γκολ από στατικές φάσεις. Είναι ένας τρόπος που είχαμε δουλέψει όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να το διαχειριστούμε».
 

EURO Τελευταία Νέα