Κανένα θέμα Σκόνδρα και Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Κανένα θέμα Σκόνδρα και Παναθηναϊκού

bet365

Στον Παναθηναϊκό διέψευσαν πιθανό ενδιαφέρον για τον Γιάννη Σκόνδρα, επισημαίνοντας πως θα στηριχθούν οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Πριν προλάβει να γίνει το γνωστό σε αυτές τις περιπτώσεις σήριαλ, ο Παναθηναϊκός έσπευσε να διαψεύσει δημοσίευμα που τον ήθελε να σκέφτεται την περίπτωση απόκτησης του δεξιού οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ Γιάννη Σκόνδρα.

Μάλιστα στο «τριφύλλι» ξεκαθάριζαν πως όχι απλά δεν κοιτάζουν για τον Σκόνδρα, αλλά ούτε για κάποιον άλλο παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, καθώς σκοπεύουν να να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές που έχουν εκεί.

Μιλάμε για τον Βέμερ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και κανείς δεν θέλει να τον... κάψει, τον Μαρινάκη που στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει φανέλα βασικού, αλλά και τον Μπούρμπο. Βέβαια από την άλλη στον Παναθηναϊκό τόνιζαν πως η ΠΑΕ ενεργεί όπως οφείλει για να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία της, που είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν διεργασίες σε διάφορα επίπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα