Πρώτη και καλύτερη η Πορτογαλία του Σάντος (vids)

Gazzetta team
Πρώτη και καλύτερη η Πορτογαλία του Σάντος (vids)

bet365

Παρούσα σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού θα είναι η Πορτογαλία. Η ομάδα του «δικού μας» Φερνάντο Σάντος νίκησε 1-0 την Δανία και τσέκαρε το Νο1 εισιτήριο για το Euro της Γαλλίας.

Από σήμερα οι Πορτογάλοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα άλλο σχετικά με το Euro πέρα από το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν στα τελικά της διοργάνωσης και πότε θα μεταβούν στην Γαλλία. Οι Ιβηρες, που ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με εντός έδρας ήττα από την Αλβανία, συνέχισαν κάνοντας 6x6 νίκες με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Δανία με την οποία εξασφάλισαν την πρώτη θέση του Group I με μία αγωνιστική να απομένει. Στο σύνολο του Φερνάντο Σάντος έκανε και η ισοπαλία, όμως έπαιξε επιθετικά και επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 66'.

Ο άσος της Μονακό πήρε τη μπάλα στο όριο της περιοχής και αφού με εξαιρετική ντρίμπλα απέφυγε τον αντίπαλό του τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ στο παραθυράκι χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Σμάιχελ. Οι Δανοί από την άλλη, κινδυνεύουν να χάσουν και τη 2η θέση και την απευθεία πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού δεν έχουν άλλο αγώνα και η Αλβανία που είναι στο -1 φιλοξενείται από την Αρμενία.


Τέλος οι ελπίδες για Σκωτία...

Την ώρα που η Ιρλανδία έκανε έναν απίστευτο άθλο νικώντας τη Γερμανία, η Σκωτία... αυτοκτονούσε, αφού στις καθυστερήσεις δεχόταν την ισοφάριση από την Πολωνία (2-2). Οι Σκωτσέζοι έπειτα από αυτή την ισοπαλία έχασαν κάθε ελπίδα να διεκδικήσουν την 3η θέση και την παρουσία τους στα μπαράζ! Ο Λεβαντόφσκι έβαλε μπροστά την Πολωνία, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν δυναμική! Ο Ρίτσι στο 45' και ο Φλέτσερ στο 62' έκαναν μια σπουδαία ανατροπή! Ωστόσο, οι Πολωνοί ήταν πιο ουσιαστικοί και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 2ο του τέρμα διαμορφώνοντας το 2-2!

4ος Ομιλος

Βαθμολογία
1. Γερμανία 22-8 19
2. Πολωνία 31-9 18
3. Ιρλανδία 18-5 18
4. Σκωτία 12-4 12
5. Γεωργία 9-14 9
6. Γιβραλτάρ 2-50 0

Τελευταία αγωνιστική 11/10
Γερμανία - Γεωργία
Γιβραλτάρ - Σκωτία
Πολωνία - Ιρλανδία

9ος Ομιλος

Βαθμολογία
1. Πορτογαλία 18 9-4
2. Δανία 12 8-5
3. Αλβανία 11 7-5
4. Σερβία 4 7-11
5. Αρμενία 2 5-11

Τελευταία αγωνιστική 11/10
Αρμενία - Αλβανία
Σερβία - Πορτογαλία

Περισσότερα σε λίγο...

 

EURO Τελευταία Νέα