Ούτε ευρώ ο Κατσουράνης στη Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ούτε ευρώ ο Κατσουράνης στη Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ

bet365

Ουδέποτε αξίωσε οικονομική αποζημίωση ο Κώστας Κατσουράνης από τη Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας από την Αυστραλία, στη θέση - απάντηση που εξέδωσαν.

Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες έκανε λόγο για συμφωνία έναντι 30.000 ευρώ της ομάδας «Μέγας Αλέξανδρος» από την Αυστραλία με τον Κώστα Κατσουράνη, ώστε ο παλαίμαχος, πλέον, χαφ, να παίξει για μονάχα ένα παιχνίδι στο Κύπελλο, απέναντι στη Μέλμπουρν Σίτι.

Οι Αυστραλοί ενημερώθηκαν για τα όσα γράφτηκαν και θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι ο «Κατσούρ» δεν έλαβε ούτε ευρώ για να παίξει και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «ήταν τιμή για την ελληνική ομογένεια και την ομάδα μας η παρουσία του Κώστα και η απόφασή του να αγωνιστεί χωρίς να λάβει καμία οικονομική αποζημίωση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “Μέγας Αλέξανδρος” θα ήθελε να ανακοινώσει ότι με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση ενημερωθήκαμε από την εφημερίδα Goal News με δημοσίευμά της με ημερομηνία 06/10/15, πως ο Κώστας Κατσουράνης για τη συμμετοχή του στον αγώνα της ομάδας μας Μέγας Αλέξανδρος (Heidelberg United) εναντίον Μέλμπουρν Σίτι (Melbourne City) που διεξήχθη την 29/09/2015 στη Μελβούρνη, εισέπραξε το ποσό των 30.000 euro !!!!!!

Ουδέποτε ο Κατσουράνης αξίωσε ή απαίτησε το παραπάνω ποσό για να λάβει μέρος στον παραπάνω αγώνα. Ήταν τιμή για την ελληνική ομογένεια και την ομάδα μας η παρουσία του Κώστα και η απόφασή του να αγωνιστεί χωρίς να λάβει καμία οικονομική αποζημίωση. Με την πράξη του αυτή, έδειξε την αγάπη του και το ενδιαφέρον που τρέφει για τους Έλληνες της ομογένειας.

Κλείνοντας, με την ενέργειά του αυτή, απέδειξε όπως ήταν ο τελευταίος των μεγάλων και ίσως ο μεγαλύτερος.

Κώστα, ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα