Η απολογία και η θέση του ΠΑΟΚ στις καταγγελίες Ντόρτμουντ

Η απολογία και η θέση του ΠΑΟΚ στις καταγγελίες Ντόρτμουντ

Απόστολος Παγώνης
Η απολογία και η θέση του ΠΑΟΚ στις καταγγελίες Ντόρτμουντ

bet365

Στις 22 του μηνός θα απολογηθεί ο ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ και στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως θα την γλιτώσουν με χρηματικό πρόστιμο. Ποια είναι η θέση του Δικεφάλου στις καταγγελίες της γερμανικής ομάδας για τις απώλειες προσωπικών αντικειμένων των φιλάθλων τους στο γήπεδο της Τούμπας.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν ενόψει της απολογίας της ΠΑΕ στην ΟΥΕΦΑ στις 22 του μηνός. Οι παρατηρητές του αγώνα έχουν καταγράψει τα πάντα στην έκθεσή τους τόσο για την μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε στην Θύρα 8 από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ, όσο και για την είσοδο οπαδών του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα. Στην Τούμπα θέλουν να πιστεύουν πως η τιμωρία θα είναι ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και όχι το κλείσιμο της Τούμπας. Στην ΟΥΕΦΑ, αναγνωρίζουν τα βήματα προόδου που έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια η διοίκηση της Θεσσαλονικείς στα θέματα της βίας.

Οι "ασπρόμαυροι", με αφορμή την καταγγελία της Ντόρτμουντ για απώλειες προσωπικών αντικειμένων από τους φιλάθλους της γερμανικής ομάδα, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι. Στον ΠΑΟΚ δεν έφτασε μέχρι και σήμερα καμία καταγγελία από την Μπορούσια με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα θεωρούν πως είναι μια κίνηση για την υπεράσπιση τους ενώπιον της ΟΥΕΦΑ. Όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ για τις συγκεκριμένες απώλειες που υποστηρίζουν οι γερμανοί υπήρχε εντολή να τοποθετούνται σε ειδικό χώρο όπου υπήρχαν άνθρωποι και των δύο ομάδων. Εκεί τοποθετήθηκαν πορτοφόλια και τσάντες. Κατά την αποχώρηση των οπαδών της Ντόρτμουντ σε όσους κρατήθηκαν προσωπικά αντικείμενα επεστράφησαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα