Νιγηρία τέλος για Ενιεάμα

Gazzetta team
Νιγηρία τέλος για Ενιεάμα

bet365

Ο Βίνσεντ Ενιεάμα αποχώρησε από την αποστολή του ματς με το Κονγκό και έβαλε τέλος στην παρουσία του στην Εθνική Νιγηρίας.

Η απόφαση του 33χρονου πάρθηκε αμέσως μόλις ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάντεϊ Ολίσε, του πήρε το περιβραχιόνιο και το έδωσε στον Αχμέντ Μούσα πριν τον αγώνα στο Βέλγιο. «Δεν είμαι πλέον ο αρχηγός της Νιγηρίας, ούτε ο τερματοφύλακάς της, ούτε διαθέσιμος να παίξω ξανά στην Εθνική» έγραψε στο Instagram. «Πάλεψα καλά για 13 χρόνια, όμως τώρα τελείωσα». Ο Νο1 της Λιλ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το αν η αντικατάσταση έκανε πιο γρήγορη την αποχώρηση, όμως τόνισε ότι το «αντίο» ήταν μία δύσκολη απόφαση. «Ηταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου, έχασα τη μητέρα μου. Εχοντας παίξει στην Νιγηρία για 13 χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερχόταν το τέλος, όμως ήρθε η ώρα».

Επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις της Λιλ ο Ενιεάμα, με τη Vistabet να προσφέρει σε απόδοση 2.70 αν κρατήσει ο Νιγηριανός ανέπαφη την εστία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα