Σε έναν μήνα έτοιμος ο Κόκε! (vid)

Σε έναν μήνα έτοιμος ο Κόκε! (vid)

Απόστολος Παγώνης
Σε έναν μήνα έτοιμος ο Κόκε! (vid)

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr όλο το story για τον Σέρχιο Κόκε. Πόσο πίσω έχει μείνει, τι πρόγραμμα ακολουθεί και η βοήθεια του Ραούλ Μπράβο!

Έχοντας να παίξει μπάλα από τον περασμένο Γενάρη ο 32χρονος πλέον Κόκε έχει μείνει ιδιαίτερα πίσω. Από κάθε πλευρά. Το τελευταίο διάστημα έχασε 8 κιλά, όμως αυτό δεν φτάνει. Θέλει ακόμα δουλειά και σε φυσική κατάσταση και στις αντοχές του και γενικότερα. Για τον λόγο αυτό ο παλιός αρχηγός του Άρη που επέστρεψε σε γνώριμα... λημέρια έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του.

Για τις επόμενες 15 ημέρες θα κάνει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Τουλάχιστον δύο προπονήσεις την ημέρα και έξτρα πρόγραμμα στο σπίτι. Εκτός αυτού ειδική διατροφή με κοτόπουλο, ψάρι, σαλάτες, φρούτα και ότι άλλο του έχει δώσει ο διατροφολόγος της ομάδας. Στην συνέχεια και αφού κάνει αιματολογικές εξετάσεις και άλλου τύπου μετρήσεις θα αρχίσει άλλο πρόγραμμα. Ατομικό και στο γήπεδο. Και από εκεί και μετά θα κριθεί το πότε θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Νίκος Αναστόπουλος και το τεχνικό τιμ του Άρη τον περιμένουν σε φουλ ετοιμότητα σε περίπου έναν μήνα. Ίσως να χρειαστεί και λίγο παραπάνω. Δραστικό ρόλο στην δουλειά που κάνει έχει ο 34χρονος συμπατριώτης του, Ραούλ Μπράβο. Οι δύο Ισπανοί μένουν μαζί σε ένα σπίτι που έχου βρει στο Πανόραμα και ο πρώην άσος των Ρεάλ, Ολυμπιακού και Βέροιας βοηθάει πολύ τον Κόκε. Σε ότι απαιτηθεί. Από την προπόνησή του μέχρι την διατροφή του.

Ο ίδιος ο Κόκε είναι αποφασισμένος να αποδώσει πολύ καλά στον Άρη. Και να θυμίσει στους φιλάθλους του το παλιό πολύ καλό του πέρασμα από τον σύλλογο (σ.σ. 2006 - 2011 και ενώ την διετία 2007 - 2009 ήταν ο πρώτος... κανονιέρης της ομάδας)...

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα