«Καμπάνα» στους οπαδούς από Ντόρτμουντ!

«Καμπάνα» στους οπαδούς από Ντόρτμουντ!

bet365

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ τιμώρησε τους οπαδούς της ομάδας, που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια της Τούμπας. Παράλληλα, προχωράει σε καταγγελία στην UEFA για… χαμένα σακίδια Γερμανών στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η έρευνα της διοίκησης, για το ποιοι οπαδοί ευθύνονται για τα επεισόδια, κράτησε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα. Διαπιστώθηκε ότι αυτοί που πρωτοστάτησαν ήταν μέλη του κλαμπ «Desperados Dortmund 1999», από τα οποία αφαιρέθηκε το δικαίωμα να ταξιδεύουν και να παρακολουθούν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της Μπορούσια, σε Γερμανία και Ευρώπη, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τις αποδείξεις που έχει στα χέρια της η διοίκηση της Μπορούσια, μέλη κι άλλων κλαμπ συμμετείχαν στα επεισόδια και έρχεται… καμπάνα και γι’ αυτούς.

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση της γερμανικής ομάδας αναφέρει πως θα προχωρήσει σε καταγγελία (ζητώντας από τους οπαδούς να πράξουν το ίδιο) προς την UEFA υποστηρίζοντας, ότι κατά τον έλεγχο των οπαδών στην Τούμπα κρατήθηκαν αρκετά σακίδια τα οποία στη συνέχεια... χάθηκαν, όπως και πράγματα μέσα από πολλά σακίδια.

 

Τελευταία Νέα