Παναθηναϊκός: Για μείωση αποδοχών ο Πέτριτς...

Παναθηναϊκός: Για μείωση αποδοχών ο Πέτριτς...

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Για μείωση αποδοχών ο Πέτριτς...

bet365

Δεν τίθεται θέμα πρόωρου διαζυγίου με τον Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό, με τον Κροάτη να είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα για μείωση των αποδοχών του.

Την τελευταία σεζόν της καριέρας του διανύει όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός το καλοκαίρι ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει όσα πέρσι που ήταν πάρα πολλά...

Αυτό, σύμφωνα με την «Live Sport», έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες στον Παναθηναϊκό να έρθουν σε επαφή μαζί του ώστε να μειωθούν οι αποδοχές του. Θέμα πρόωρης αποχώρησης δεν υπάρχει, με τον Πέτριτς ποτέ να μην έχει θέμα με τα λεφτά, μιας και αν μη τι άλλο οικονομικό πρόβλημα δεν μπορείς να πεις πως έχει, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να θέλει απλά να παίξει ακόμα ένα χρόνο ποδόσφαιρο και γι' αυτό όπως φαίνεται είναι κοντά σε συμφωνία για μείωση των αποδοχών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα