Παρουσία Μαντζουράκη η προπόνηση του Παναιτωλικού

Gazzetta team
Παρουσία Μαντζουράκη η προπόνηση του Παναιτωλικού

bet365

Παρουσία του νέου του προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη, έγινε η προπόνηση του Παναιτωλικού. Την Πέμπτη η επίσημη ανακοίνωση για τον νέο τεχνικό!

Ο 66χρονος προπονητής, έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Αγρίνιο και πρόλαβε να παρακολουθήσει την προπόνηση της νέας του ομάδας. Ο Γιάννης Μαντζουράκης την είδε μαζί με τον Φώτη Κωστούλα με τον οποίο είχαν και την τελική κουβέντα, αφού την Πέμπτη αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση!

Η απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες, παιχνίδια με μπάλα (passing game) και δίτερμα. Απουσίαζαν οι διεθνείς Ουάρντα (Εθνική Αιγύπτου), Μύγας (Εθνική Ελπίδων), όπως και ο Κέβιν που αναρρώνει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κυριακίδης, Στεφανάκος, Καμαρά, Κόρσιενς.

Την Πέμπτη, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον «Μαντζού» θα γίνουν δύο προπονήσεις, στις 9.00 το πρωί και στις 5.30 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα