«Μία νίκη μακριά από το ρεκόρ του Ζαρντίμ ο Σίλβα»

«Μία νίκη μακριά από το ρεκόρ του Ζαρντίμ ο Σίλβα»

Δημήτρης Τομαράς
«Μία νίκη μακριά από το ρεκόρ του Ζαρντίμ ο Σίλβα»

bet365

Οι Πορτογάλοι στέκονται στο γεγονός πως ο Μάρκο Σίλβα απέχει μόλις μία νίκη μακριά από το ρεκόρ του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.
Τα πορτογαλικά media στέκονται ιδιαίτερα στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό. Και φυσικά στο ότι είναι μία μία ανάσα από ένα νέο ρεκόρ στον πάγκο των Πειραιωτών.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και αν συνεχίσουν έτσι θα... ισοφαρίσουν την καλύτερη επίδοσή τους στην εποχή Μαρινάκη, αλλά και γενικότερα στην περίοδο της κυριαρχίας τους την τελευταία 20ετία. Με νίκη και στο Περιστέρι θα σπάσουν ένα μεγάλο ρεκόρ!
Την σεζόν 2012-13 με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο ο Ολυμπιακός είχε κάνει επτά διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στη Βέροια 2-1, με Λεβαδειακό 4-0, στα Γιάννενα 2-1, με Πανθρακικό 4-1, στο Περιστέρι 1-0, με Αστέρα Τρίπολης 1-0 και με Ξάνθη 4-0. Το σερί είχε σταματήσει στο «Βικελίδης» με το 2-2 κόντρα στον Άρη.
Για τον Μάρκο Σίλβα θα είναι μεγάλη υπόθεση να... ξεπεράσει αυτή την επίδοση του συμπατριώτη του και εφόσον το κάνει θα έχει πάρει νίκες και σε δύο ντέρμπι (με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ). Στην Ιβηρική χαρακτηριστικά τονίζουν πως «πλέον ο Μάρκο Σίλβα είναι μία νίκη μακριά από το ρεκόρ του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό αλλά και πολύ κοντά σε ένα νέο ρεκόρ».
Το 7 στα 7 είχε ο Ολυμπιακός και στην σεζόν 1999-00 με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα