Ο Ντουρμάζ για το ταλέντο του αδερφού του

Ο Ντουρμάζ για το ταλέντο του αδερφού του

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντουρμάζ για το ταλέντο του αδερφού του

bet365

Ο Ελίας Ντουρμάζ, αδερφός του παίκτη του Ολυμπιακού Τζίμι, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αταλάντα. Τι λέει για αυτόν ο Σουηδός διεθνής.
Ο αδερφός του Τζίμι Ντουρμάζ, Ελίας, υπέγραψε πρόσφατα διετές συμβόλαιο με την BK Forward αν και είναι μόλις 16 ετών και ενώ κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, θα δοκιμαστεί στην Αταλάντα για μία εβδομάδα.
Μιλώντας για αυτόν στο Fotbollskanalen.se ο Ντουρμάζ σχολίασε: «Ο μικρός μου αδερφός, είναι καλός. Είναι πραγματικά καλός.
Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από το εξωτερικό. Αλλά για τον ίδιο -και το γνωρίζει καλά- είναι σημαντικό να παραμείνει συγκεντρωμένος εκεί που βρίσκεται. Είναι ωραία για τον Ελίας να είναι στην BK Forward, θα δούμε που μπορεί αυτό να τον οδηγήσει. Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω σε όλη την διαδρομή. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που ο ίδιος πρέπει να προσπαθήσει».
Ο 16χρονος μέσος, Ελίας Ντουρμάζ, από την πλευρά του υπογράμμισε: «Είναι διασκεδαστικό, όπως είπα. Εγώ επικεντρώνομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να πάρω χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα (BK Forwards) και μετά θα δούμε. Τα ταξίδια στην Ιταλία τα βρίσκω διασκεδαστικά και μια ευκαιρία να ξεφύγω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα