Ηρακλής: Με απόφαση Παπαθανασάκη, δεν παίρνει εισιτήρια ο ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Με απόφαση Παπαθανασάκη, δεν παίρνει εισιτήρια ο ΠΑΟΚ

bet365

Πολύ φασαρία για το τίποτα καθώς με απόφαση του Σπύρου Παπαθανασάκης η ΠΑΕ Ηρακλής δεν θα δώσει τελικά εισιτήρια στον ΠΑΟΚ παρότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στην ανταλλαγή εισιτηρίων.

Στον Ηρακλή μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισαν για το καλό της ομάδας, να μην δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Αυτή η απόφαση είναι του Σπύρου Παπαθανασάκη μετά από σύσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του. Να θυμίσουμε πως τα δύο σωματεία είχαν συμφωνήσει στην ανταλλαγή εισιτηρίων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Έτσι λοιπόν την Κυριακή στις (18/10) στο Καυτανζόγλειο θα υπάρχουν μόνο φίλαθλοι του Ηρακλή.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στο "Μετρόπολις" είπε τα εξής: "Είναι απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή η απόφαση δεν λαμβάνεται μόνο για έναν λόγο. Έχει να κάνει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από τη στιγμή που δεν θεωρούμε πως μπορεί να υπάρχει ομαλή διεξαγωγή και πολλά άλλα που δεν επιτρέπουν να γίνει ο αγώνας όπως το θέλουμε εμείς, ο κόσμος του Ηρακλή να έρθει και να απολαύσει το παιχνίδι σ' ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι πολλοί οι λόγοι που δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η ανταλλαγή, ας πούμε, εισιτηρίων. Και η πλευρά της αστυνομίας απ' όσο γνωρίζω είναι αντίθετη σε απόλυτο βαθμό στο να μπορεί να διεξαχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι με παρουσία οπαδών των δύο ομάδων.
Ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι μακάρι να μπορούσε να γίνει με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, αλλά δεν είναι τόσο απλό όπως το σχολιάζουμε τώρα στο ραδιόφωνο.
Δεν περιμένουμε την τελευταία ημέρα και ώρα για να διοργανώσουμε μια τέτοια αναμέτρηση. Είναι πολλοί παράμετροι που πρέπει να συνυπολογιστούν για κάτι τέτοιο. Όλοι μας ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο και βλέπουμε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Όλα τα ντέρμπι δυστυχώς γίνονται χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Είναι γενική η εικόνα".

Για τη φήμη πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7.000 απάντησε: "Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Αυτά είναι επικοινωνιακά και μπορεί να είναι μεταξύ οπαδών που δεν μπορώ να μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα