Ζαφειρόπουλος: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας"

Ζαφειρόπουλος: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας"

Απόστολος Παγώνης
Ζαφειρόπουλος: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας"

bet365

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Λουκίνα, Νίκος Ζαφειρόπουλος, με μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε σε προσωπικό του λογαριασμό, ενημέρωσε πως οι συζητήσεις με τον Ηρακλή θα κορυφωθούν αύριο. Ενώ επιτέθηκε σε όσους προσπαθούν να πλήξουν τον ίδιο και την συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Ο Έλληνας μάνατζερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε την εξής: ανακοίνωση. "Το γραφείο εκπροσώπησης αθλητών "Zafi Agent", ανακοινώνει ότι η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του αθλητή μας Γιάννη Λουκίνα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων και μάλιστα αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του προέδρου κ. Σπ. Παπαθανασάκη και του Ν. Ζαφειρόπουλου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Το γραφείο μας έχει προχωρήσει με απόλυτη επιτυχία στην ανανέωση των συμβολαίων 5 αθλητών μας, έχοντας άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και οτιδήποτε ακούγεται στον "αέρα" της πόλης σχετικά με την ανανέωση του Γ. Λουκίνα, σκοπό έχει να πλήξει την ΠΑΕ, την φήμη του γραφείου μας και την μεταξύ μας συνεργασία.
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που χρησιμοποιούν κάποιοι για να ανεβάσουν την ακροαματικότητα τους, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και προφανώς δεν περιέχουν ούτε ψήγμα αλήθειας"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα