ΠΑΟΚ: Μαζί ΠΑΕ και οργανωμένοι για τους απείθαρχους

ΠΑΟΚ: Μαζί ΠΑΕ και οργανωμένοι για τους απείθαρχους

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Μαζί ΠΑΕ και οργανωμένοι για τους απείθαρχους

bet365

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει για την πάταξη των τζαμπατζήδων από το γήπεδο, αλλά και την απομόνωση των "απείθαρχων" έχει στο πλευρό της και τους οργανωμένους οπαδούς.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να βρουν λύσεις στα θέματα ασφαλείας. Στην ΠΑΕ, για να μπορέσουν να συνετίσουν τους πάντες για να μη συμβεί το παραμικρό περιστατικό στο ματς με τον Ολυμπιακό χρειάστηκε να γίνουν κάποιες κινήσεις. Όπως η επικοινωνία με τους συνδέσμους, η παρέμβαση Ιβάν με την ανακοίνωση, νέα μέτρα ασφαλείας έξω από όλες τις θύρες... Ο επόμενος στόχος είναι να απομακρυνθούν από την Τούμπα όλοι εκείνοι που μόνιμα προσπαθούν να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Στον Δικέφαλο αναφέρουν πως θα εφαρμόσουν ακόμη περισσότερα μέτρα για την πρόληψη. Στο πλευρό της ΠΑΕ βρίσκονται οι οργανωμένοι, που δεν θέλουν και η δική τους εικόνα να αμαυρώνεται από τους "απείθαρχους".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα