Ο «αληθινός» διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη

Ο «αληθινός» διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Ο «αληθινός» διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον... πραγματικό διάλογο ανάμεσα σε Φύσσα και Βοσκάκη μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μετά την «σφαγή» του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια από τον Βοσκάκη, υπάρχει μια ξεκάθαρη προσπάθεια υπεράσπισης του διαιτητή μέσα από συγκεκριμένες «διαρροές» διαλόγων που το λιγότερο μοιάζουν... περίεργοι. Μόνο εδώ, σε αυτή την γωνιά θα διαβάσετε όλη την αλήθεια. Ιδού οι... αποκλειστικοί,σπαρταριστοί διάλογοι!

Φύσσας: Πάλι μας ευνόησες. Τι θα γίνει με εσένα, βρε παλιόπαιδο;

Βοσκάκης: Το ξέρω. Θα μπορούσα να δώσω απευθείας κόκκινη στον Μπεργκ για θέατρο στην φάση που ζητά πέναλτι, να αποβάλλω και τον Ζέκα επειδή τόλμησε να μου μιλήσει, να του δώσω κόκκινη στο φινάλε που σηκώθηκε από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα ή να ακυρώσω το γκολ του Τελάντερ επειδή πήδηξε πολύ ψηλά, αλλά σας την... χάρισα και το πήρατε το ματσάκι. Να τα θυμάστε αυτά.

Φύσσας: Σε ευχαριστούμε πολύ, όπως και για τα φάουλ. Άφησες το παιχνίδι να εξελιχθεί, με όσα σφύριξες «έκλεισες» την Ξάνθη στην περιοχή της.

Βοσκάκης: Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι Τάκη μου. Εξάλλου και στην Ευρώπη, όποιος έχει κατοχή «65-35» αν δεν κάνει καμια δεκαριά φάουλ παραπάνω από τον αντίπαλο που κυνηγάει την μπάλα, δεν είναι ωραίος. Να με ακούς εμένα.

Φύσσας: Ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαιτησίες σαν την σημερινή. Είσαι υπόδειγμα για την ΚΕΔ. Σε αγαπάμε Μιχάλη.

Βοσκάκης: Και εγώ ζω με αυτό το όνειρο. Να σφυρίξω όσο περισσότερο Παναθηναϊκό γίνεται. Όπως την σεζόν 2011-2012 Τάκη μου σε Αγρίνιο και ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ. Τότε και αν σας ευνόησα...

Παππάς: Να ξέρετε ότι το πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη στη φάση με τον Τελάντερ είναι πέρισσότερο από εκείνο του Μπεργκ.

Φύσσας: Ναι, ναι, το ξέρω. Και κόκκινη ήταν και... τρεις βολές και αφαίρεση βαθμών. Πραγματικά ντρέπομαι για αυτό το μαρκάρισμα του Δανού. Σας υπόσχομαι πως την επόμενη φορά θα αφήσει τον επιθετικό να πατήσει περιοχή και να σκοράρει. Αλήθεια...

Βοσκάκης: Εντάξει Τάκη μου σε συγχωρώ. Να μας αγαπάτε εμάς τους διαιτητές, μην μας περιμένετε στην γωνία στο πρώτο λάθος.

Φύσσας: Σας αγαπάμε Μιχάλη μου γιατί πάνω απ' όλα είστε σωστοί και τίμιοι. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές ως Παναθηναϊκός στην αντιμετώπιση σας αλλά το έχουμε μετανιώσει. Συγγνώμη...

ΥΓ1: Τσάμπα οι πανηγυρισμοί, τα πρωτοσέλιδα και οι επικές ανακοινώσεις για την απαλλαγή από το «coriopolis». Ρε τον δικαστή Τσιμπλάκη με τα διαρκείας του Ολυμπιακού, γίνονται και τέτοια στην Κολομβία των Βαλκανίων; Sold out πάλι τα σύννεφα...

ΥΓ2: Επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας σε σχόλια αναγνωστών, ο παραπάνω διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη προφανώς και είναι φανταστικός. Όπως κι εκείνος που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.