ΠΑΟΚ: Κάτι «τρέχει» με Μπερμπάτοφ - Τούντορ

ΠΑΟΚ: Κάτι «τρέχει» με Μπερμπάτοφ - Τούντορ

ΠΑΟΚ: Κάτι «τρέχει» με Μπερμπάτοφ - Τούντορ

bet365

Πρόβλημα στις σχέσεις Τούντορ και Μπερμπάτοφ «ανακάλυψαν» οι Βούλγαροι. Σε ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας υπάρχει σήμερα θέμα για τους δύο άνδρες με υπερβολικούς χαρακτηρισμούς για τον Κροάτη προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το inews.bg «ο Μπερμπάτοφ είναι αγαπητός σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση του φανατικούς του Άρη και του Ηρακλή, αλλά δεν αγαπιέται επίσης και από τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ»!

Οι Βούλγαροι στο ρεπορτάζ τους υποστηρίζουν πως σημείο τριβής μεταξύ των δύο είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στους μέχρι τώρα αγώνες του ΠΑΟΚ. «Παραμένει ασαφές γιατί ο Τούντορ χρησιμοποίησε σε μόλις ένα παιχνίδι, αυτό εναντίον της Ντόρτμουντ, τον Μπερμπάτοφ σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο». Απευθύνθηκαν, αναφέρουν, στον Τούντορ για μία δήλωση, αλλά ο Κροάτης αρνήθηκε να τους μιλήσει.

Φυσικά υπάρχουν ουκ ολίγες υπερβολές στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, που αναφέρει ότι ο «Μίτκο» είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του, καθώς στο συμβόλαιο του υπάρχουν μπόνους συμμετοχής και τα χρήματα που θα πάρει ο Βούλγαρος σούπερ σταρ από τον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθούν από τον χρόνο που θα έχει αγωνιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα