Μαντζουράκης ο εκλεκτός για Παναιτωλικό!

Μιχάλης Τσαμπάς
Μαντζουράκης ο εκλεκτός για Παναιτωλικό!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι ο αντικαταστάτης του Λιονέλ Πόντες στον πάγκο του Παναιτωλικού και έως την Πέμπτη αναμένεται στο Αγρίνιο μετά το ραντεβού που είχε με τον Φώτη Κωστούλα.

Ο Φώτης Κωστούλας τις τελευταίες ημέρες είχε πάρε... επ ώμου το θέμα του προπονητή. Ο ίδιος συναντήθηκε με τον Γιάννη Μαντζουράκη με τους δύο άντρες να δίνουν τα χέρια και να απομένει το τυπικό της ανακοίνωσης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και με το βαρύ κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο από τα σερί βαριά αποτελέσματα, στον Παναιτωλικό ποντάρουν πως ο «Ρουμάνος» με την εμπειρία του μπορεί άμεσα να αλλάξει το κλίμα.

Άλλωστε είναι γνώστης της Σούπερ Λίγκας, έχοντας περάσει από τον πάγκο πολλών συλλόγων, στοιχείο που κρίθηκε απαραίτητο στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα!

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος στο Gazzetta.gr, υπάρχει οριστική συμφωνία και αύριο αναμένεται να κατέβει στο Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα