«Αγια-Σοφιά»: Πέφτουν τα τσιμέντα!

«Αγια-Σοφιά»: Πέφτουν τα τσιμέντα!

Gazzetta team
«Αγια-Σοφιά»: Πέφτουν τα τσιμέντα!

bet365

Εντολή για την παραγγελία σκυροδέματος για τα υποστυλώματα του νέου γηπέδου, φέρεται να έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που επιθυμεί την άμεση έναρξη των έργων που δεν χρειάζονται την οικονομική άδεια, έδωσε τη σχετική εντολή προκειμένου να γίνει η παραγγελία στην εταιρεία Τιτάν του μπετόν των υποστυλωμάτων της «Αγια-Σοφιάς».

Χρέη εκτελεστικού μέλους και διευθυντή επενδυτικών σχέσεων στην Τιτάν εκτελεί ο πρώην μέτοχος της ΑΕΚ Τάκης Κανελλόπουλος, οι σχέσεις του οποίου με τον Μελισσανίδη φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί.

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν ο Κανελλόπουλος θα συνδράμει με τον τρόπο του στην κατασκευή του γηπέδου, δωρίζοντας χιλιάδες κυβικά σκυροδέματος ή αν η παραγγελία έχει γίνει για λόγους αξιοπιστίας και ποιότητας του προϊόντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα