Την Πέμπτη στο Λίβερπουλ ο Κλοπ

Την Πέμπτη στο Λίβερπουλ ο Κλοπ

Την Πέμπτη στο Λίβερπουλ ο Κλοπ

bet365

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη (8/10) στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Κόκκινων, Ίαν Άιρ, σε συνεργασία και με τον πρόεδρο του Fenway Sports Group, Μάικ Γκόρντον, βρίσκονταν σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους του Γερμανού και την Τρίτη (6/10), κάνοντας όπως φαίνεται αποφασιστικά βήματα για την ολοκλήρωση του deal.

Ο Κλοπ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα σχετικό τη Δευτέρα (5/10) όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ στο μίτινγκ των Γερμανών προπονητών στο Λεβερκούζεν. Όμως φαίνεται πως οι συζητήσεις έχουν ήδη προχωρήσει στη στελέχωση του προπονητικού τιμ της ομάδας, αφού φαίνεται πως στο πλευρό του θα είναι ο πρώην συνεργάτης του στη Ντόρτμουντ Ζέλικο Μπούβατς και ο αναλυτής Πέτερ Κράβιετζ.

Σε ό,τι αφορά τις απολαβές του 48χρονου τεχνικού, φαίνεται πως θα ξεπεράσουν τις 3,6 εκατομμύρια λίρες που λάμβανε στη Μπορούσια, για πιθανότατα τριετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει και η Guardian, ο Κλοπ θα βρεθεί στο Μέρσεϊσαϊντ, για να υπογράψει και να παρουσιαστεί ως το νέο αφεντικό της Λίβερπουλ, διαδεχόμενος τον Μπρένταν Ρότζερς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα