Βγαίνει μπροστά για την ΕΠΟ ο Σαββίδης!

Βγαίνει μπροστά για την ΕΠΟ ο Σαββίδης!

Βγαίνει μπροστά για την ΕΠΟ ο Σαββίδης!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta στην... όχι και τόσο συνηθισμένη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με εκπροσώπους 12 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων αποφασίστηκε η ενεργή στήριξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο την αλλαγή στην προεδρία της ΕΠΟ!

Η συνάντηση – γεύμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε όλους τους εκπροσώπους των Ενώσεων πως θα έχουν την αμέριστη στήριξη του ίδιου και του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αργά το βράδυ της Τρίτης άνθρωποι του περιβάλλοντος Σαββίδη επιβεβαίωσαν την συγκεκριμένη συνάντηση τονίζοντας ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί διακαώς την ρήξη με το σημερινό σύστημα που υπάρχει στην ΕΠΟ και τις δομές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Μακεδονίας και είναι δεδομένη η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη προς τον πρόεδρο της Ενωσης, Βαγγέλη Γραμμένο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα