Τα μάτια του Παναιτωλικού... στον Βορρά!

Gazzetta team
Τα μάτια του Παναιτωλικού... στον Βορρά!

bet365

Δέκα ημέρες μετά την απόλυση του Λιονέλ Πόντες και στον Παναιτωλικό συνεχίζεται το... σαφάρι για προπονητή. Αναζητείται λύση και ίσως από Θεσσαλονίκη!

Με τους πάντες στον Παναιτωλικό να προσπαθούν να συνέλθουν από το κάζο των δύο τελευταίων αγωνιστικών (ήττες-ντροπή από Καλλονή και Πανιώνιο), οι άνθρωποι του συλλόγου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Φώτης Κωστούλας και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μάκης Μπελεβώνης συνεχίζουν την αναζήτηση του... αντι-Πόντες. Καθημερινά γράφεται κάθε πιθανή και... απίθανη επιλογή, αλλά λύση στο κουίζ δεν έχει δοθεί ακόμη!

Η αισιοδοξία που υπήρχε στο Αγρίνιο ότι η Τρίτη θα... έφερνε και προπονητή τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, αφού μια ακόμη μέρα έφυγε χωρίς ανακοίνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr τα τελευταία 24ωρα υπήρξε επαφή με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μάκη Χάβο, λύση που πριν μερικές ημέρες φάνταζε απίθανη. Τελικά παρά την επιθυμία αρκετών... γάμος εκ νέου δεν προέκυψε και το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται.

Κάποιες πληροφορίες (που δεν επιβεβαιώθηκαν) ανέφεραν ότι οι Κωστούλας-Μπελεβώνης βρέθηκαν την Τρίτη για συζητήσεις στην Θεσσαλονίκη χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο, αφού στον Παναιτωλικό κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό κάθε επαφή ώσπου να προκύψει ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα