«Είμαι ο Ολιμπά και δεν γίνεται να βγαίνω από την αποστολή»!

Δημήτρης Τομαράς
«Είμαι ο Ολιμπά και δεν γίνεται να βγαίνω από την αποστολή»!

bet365

Ο Πλατανιάς έχει την Τετάρτη Δ.Σ. όπου θα πάρει τις αποφάσεις του για τον Κέβιν Ολιμπά. Σε πρώτη φάση υπάρχει σκέψη για πολύ βαρύ πρόστιμο. Τι άλλες ατάκες ξεστόμισε στον Παράσχο.

Στον Πλατανιά είχαν από πέρυσι δείγματα της ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα του Κέβιν Ολιμπά. Δεν περίμεναν όμως ότι θα είχε τέτοια συμπεριφορά και στάση απέναντι στον προπονητή του. Ο Γιώργος Παράσχος έχοντας εντοπίσει τα κακώς κείμενά του στο γήπεδο και τα λάθη του που απέφεραν γκολ σε αντιπάλους πήρε την απόφασή του.

Αυτή η επιλογή δεν άρεσε στον Ολιμπά που του ζήτησε τον λόγο. «Πως γίνεται εγώ να είμαι εκτός; Είμαι ο Ολιμπά και δεν γίνεται να βγαίνω από την αποστολή!», ξεστόμισε μεταξύ άλλων ο γκολκίπερ από την Μαρτινίκα που έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί πως κανείς στον χανιώτικο σύλλογο δεν είναι ικανός να τον κρίνει ποδοσφαιρικά...

Σε πρώτη φάση στον Πλατανιά σκέφτονται ένα πολύ βαρύ πρόστιμο και μετά ανάλογα με την στάση του. Περιμένουν φυσικά να ζητήσει συγγνώμη και από τον Παράσχο και από όλους. Ειδάλλως...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα