Μας: «Το καλοκαίρι θα πήγαινα Ολυμπιακό»! (vid)

Μας: «Το καλοκαίρι θα πήγαινα Ολυμπιακό»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μας: «Το καλοκαίρι θα πήγαινα Ολυμπιακό»! (vid)

bet365

Ο Εμάνουελ Μας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι ήταν έτοιμος να κλείσει στην ομάδα του Ολυμπιακού ενώ συμπλήρωσε πως τώρα η Σαν Λορέντζο ζητάει περισσότερα λεφτά.
«Ήμουν έτοιμος να πάω το καλοκαίρι που μας πέρασε στον Ολυμπιακό, αλλά οι δύο ομάδες (σ.σ. οι Σαν Λορέντζο και Ολυμπιακός) δεν έφτασαν τελικά σε συμφωνία. Εν τέλει δεν έγινε τίποτα. Τώρα, ως μέλος της Εθνικής Αργεντινής, θα έχω περισσότερη... λάμψη, αλλά γνωρίζω ότι η Σαν Λορέντζο θα ζητήσει και περισσότερα χρήματα για μένα», δήλωσε στην Diario de Cuyo ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προοριζόταν για αντικαταστάτης του Αρτούρ Μαζουάκου, εφόσον εκείνος έφευγε με μεταγραφή. Τελικώς όμως ο Εμάνουελ Μας δεν έπιασε Λιμάνι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα