Nissan goal of the week: Η... κάλπη σε περιμένει γεμάτη δώρα!

Gazzetta team
Nissan goal of the week: Η... κάλπη σε περιμένει γεμάτη δώρα!

bet365

Γκοοοοοολλλλλλ! Τι πιο όμορφο να πανηγυρίζεις για την αγαπημένη σου ομάδα, να βλέπεις τον παικταρά σου να σκοράρει και παράλληλα να κερδίζεις μεγάλα δώρα; Η Nissan έχει φροντίσει γι' αυτό!

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική... Μικροί παίζαμε μπάλα για να βάζουμε γκολ. Καλές ήταν και οι επεμβάσεις, καλά και τα κοψίματα, σούπερ και οι ντρίπλες. Αλλά το γκολ είναι άλλο πράγμα. Είτε σκοράρεις σε ένα ξερό γήπεδο της γειτονιάς σου παίζοντας με τα φιλαράκια σου, είτε βάλεις γκολ μέσα στο «Emirates» αυτό το συναίσθημα που νιώθεις δεν περιγράφεται.

Αυτή την τρέλα δεν ένιωσαν ο Ιντέγιε, ο Φορτούνης και ο Φινμπόγκασον όταν... άλωσαν την έδρα της Άρσεναλ, σε μια νίκη για την οποία ακόμη παραμιλάει όλη η Ευρώπη; Σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Τρελαίνεσαι. Όλα τα φλας πάνω σου. Οι συμπαίκτες σου σε αγκαλιάζουν, σε φιλούν, σε λατρεύουν. Είσαι ο ήρωας τους. Κάπως έτσι νιώθουν και οι πέντε... εκλεκτοί της Νissan! Oι υποψήφιοι για το Goal of the Week της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέντε ήρωες. Πέντε σπουδαίοι παίκτες, που σαν μικρά παιδιά ένιωσαν την χαρά του γκολ.

Ο Φεγκουλί που πέτυχε το... χρυσό τέρμα της νίκης για την Βαλένθια μέσα στην έδρα της Λυών! Ο Λεβαντόφσκι που έχει χάσει το μέτρημα σε κάθε ματς και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε χατ τρικ. Κι ένα από αυτά γκολάρα. Ο Λουίς Σουάρες που με ένα... κεραυνό έβγαλε από τα «σκοινιά» την Μπαρτσελόνα και της έδωσε την νίκη.

Γκολ που όσοι το είδαν στην live μετάδοση εκστασιασμένοι πετάχτηκαν από... καρέκλες, καναπέδες και πολυθρόνες φωνάζοντας «τι έβαλε ρε ο άνθρωπος;»! Τρομερό και το... τεμάχιο του Σμόλινγκ στην νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Βόλφσμπουργκ. Μόνο ο Λεστιέν της Αϊντχόβεν δεν χάρηκε στο φινάλε. Έβαλε ένα απίστευτο γκολ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά δεν έφτανε ούτε για τον βαθμό.

Όμως στην... κάλπη της Nissan δεν γινόνταν να μην μπει! Προτιμήσεις έχουμε... Ήδη ψηφίσαμε το δικό μας Nissan Goal of the Week. Περιμένουμε να κάνετε το ίδιο...

Μην χάνεις χρόνο. Δες ξανά τα γκολ κι αμέσως μετά μπες στην πλατφόρμα της Nissan και κάνε την επιλογή σου για το goal of the week! Αυτόματα μπες και στον διαγωνισμό για να κερδίσεις πλούσια δώρα...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα