Μπέκαμ: «Γκιγκς, ο ιδανικός για τη Γιουνάιτεντ» (gTV)

Μπέκαμ: «Γκιγκς, ο ιδανικός για τη Γιουνάιτεντ» (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Μπέκαμ: «Γκιγκς, ο ιδανικός για τη Γιουνάιτεντ» (gTV)

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε ξανά στο Ολντ Τράφορντ για το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προοπτική του Ράιαν Γκιγκς να γίνει ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Εκφράζοντας την άποψη του για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο «Μπεκς» τόνισε πως χαίρεται που οι νέοι πάικτες ξεχωρίζουν, καθώς και πως γίνεται καλή δουλειά, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη θέση του Ράιαν Γκιγκς δίπλα στον Λουίς Φαν Χάαλ και την «προετοιμασία» του ως νέου προπονητή της ομάδας.

Εξάλλου, στις 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο «Θέατρο των Ονείρων» παιγνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Μεικτής Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας, με τον ίδιο αρχηγό και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προπονητή, και της της Μεικτής Κόσμου, με «κάπτεν» τον Ζινεντίν Ζιντάν και στον πάγκο τον Κάρλο Αντσελότι, με τα έσοδα να διατίθενται απ΄ τα 60.000 που έχουν ήδη πουληθεί να διατίθενται στη UNICEF.

Δείτε το video:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα